16608989364363

tala fou

Su'esu'ega faiga fa'avevela: pamu vevela ea malulu o le a avea ma mea masani

Ta'avale malosi fou fa'aogaina masini fa'aogaina
I totonu o le taavale malosi fou, o le eletise eletise e nafa ma le faʻatonutonuina o le vevela i totonu o le vaalele ma le vevela o le taavale.O le vai malulu o loʻo tafe i totonu o le paipa e faʻamafanafanaina ai le maa eletise, le masini eletise eletise i luma o le taavale, ma faʻamaeʻa ai le taamilosaga i totonu o le taavale.O le vevela e faʻafeiloaʻi e ala i le tafe o le vai, ma o le taamilosaga vevela o le taʻavale e ausia e ala i le fetuunaʻi o le fua o le valve e faapaleni ai le vevela i le taimi o le supercooling poʻo le vevela.
Ina ua uma ona selu i vaega vaevaeina, na matou iloa ai o vaega e maualuga atu le tau ocompressors eletise, papa maa malulu, ma pamu vai faaeletonika.
I le faʻatusatusaga o le tau o vaega taʻitasi, o le pulega faʻafefe o le vaalele e tusa ma le 60%, ma le faʻaogaina o le vevela o le maa e tusa ma le 30%.O le fa'aogaina o afi afi e fa'aitiitiina, e tusa ma le 16% o le tau o le ta'avale.
PAMAMA VAVA 2
Faiga fa'avevela VS PTC fa'avevela fa'avevela: Fa'atasi le fa'amaina o le ea o le a avea ma masani
E lua auala fa'apitoa fa'apitoa mo faiga fa'alelei o le va'alele: fa'avevela PTC ma fa'avevela pamu.O loʻo i ai uma le lelei ma le le lelei, PTC maualalo vevela tulaga galue faʻavevela aafiaga e lelei, ae faʻaaogaina le mana.O le faiga o le ea pamu vevela e le lelei le faʻavevelaina o le vevela i le maualalo o le vevela ma le lelei o le faʻaolaina o le mana, lea e mafai ona faʻaleleia lelei le tumau o le taumalulu o taavale malosi fou.
I le tulaga o le faʻavevelaina mataupu faavae, o le eseesega taua i le va o le PTC faiga ma le faiga pamu vevela o le faʻaogaina o le pamu vevela e faʻaaogaina ai le faʻafefe e faʻafefe ai le vevela mai fafo o le taavale, aʻo faʻaogaina e le PTC le faʻaogaina o le vai e vevela ai le taavale.Pe a faʻatusatusa i le faʻavevela PTC, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le ea e aʻafia ai faʻafitauli faʻapitoa e pei o le vavaeeseina o le kesi-suavai i le taimi o le faʻavevelaina, faʻafefeteina o le faʻafefeteina, ma faʻalavelave faʻapitoa ma faigata e sili atu le maualuga nai lo le faʻaogaina o le PTC.
O le pusaaisa ma le faʻamafanafanaina o le pamu vevela ea faʻapipiʻi e faʻavae uma i luga o lecompressor eletisema faaaoga se seti o faiga.I le faʻamafanafanaina o le PTC, o le PTC faʻavevela o le autu, ma i totonu o le pusaaisa, o le compressor eletise o le autu, ma e lua auala eseese o loʻo faʻaogaina.O le mea lea, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le ea ea e faʻapitoa ma le maualuga o le tuʻufaʻatasia.
I tulaga o le faʻavevelaina lelei, ina ia maua le 5kW o le vevela, e manaʻomia e le faʻavevela eletise le faʻaaogaina o le 5.5kW o le malosi eletise ona o le gau o le teteʻe.O se masini e iai se pamu vevela e mana'omia na'o le 2.5kW ole eletise.E fa'apipi'i e le compressor le fa'a'aisa e fa'aaoga ai le malosi fa'aeletise e maua ai le vevela e mana'omia i totonu o le pamu vevela e fa'afesuia'i.
PAMAMA VAVA3
Fa'aeletise compressor: O le tau aupito maualuga i faiga fa'amalo fa'avevela, o lo'o tauva le au gaosi meafale e ulufale

O le vaega pito sili ona taua o le faʻaogaina atoa o le taʻavale afi o le eletise eletise.E masani ona vaevaeina i le swash plate type, rotary vane type and scroll type.I taavale malosi fou, compressors taʻavale e faʻaaogaina lautele, o loʻo i ai le lelei o le maualalo o le pisa, maualalo le mamafa ma le maualuga.

I le faagasologa mai le suauʻu faʻamalosi i le eletise, o loʻo i ai i le alamanuia meafale fale se faʻaputuga faʻapitoa o suʻesuʻega i luga o compressors eletise, tauva e ulufale i le ofisa, ma faʻasolosolo faʻasolosolo le fanua o taavale malosi fou.

Ae o Iapani ma Korea i Saute o maketi maketi na sili atu i le 80%.E na'o ni nai pisinisi fa'alotoifale e pei o Posung e mafai ona gaosiacompressors tusi taaimo taavale, ma e tele le avanoa e sui ai aiga.

E tusa ai ma faʻamaumauga a le EV-Volumes, o le aofaʻi o faʻatauga o taavale fou i le 2021 e 6.5 miliona, ma o le maketi o le lalolagi e 10.4 piliona yuan.

E tusa ai ma faʻamaumauga a le China Automobile Association, o le gaosiga o taavale malosi a Saina i le 2021 e 3.545 miliona, ma o le maketi e tusa ma le 5.672 piliona yuan e tusa ai ma le tau o le 1600 yuan i le iunite.


Taimi meli: Sep-21-2023