16608989364363

tala fou

Le tulaga o loʻo iai nei o le Automotive thermal management market

O le televave o le tuputupu a'e o le malosi fou i totonu o le atunu'u ma le tele o avanoa maketi ua maua ai foi se tulaga mo le pulega fa'amama fa'apitonu'u e ta'ita'ia ai le au gaosi oloa.

I le taimi nei, o le tau maualalo o le vevela e foliga mai o le fili sili lea o le naturataavale eletise,ma o fa'aitiitiga tumau i le taumalulu o lo'o masani pea i le alamanuia. O se tasi o mafuaʻaga autu o le faʻaitiitia o le gaioiga o le maʻa i le maualalo o le vevela, faʻaitiitia le faʻatinoga, ma le isi o le faʻaogaina o le malulu mafanafana o le a faʻateleina ai le mana.

O loʻo i ai se manatu faʻapisinisi e faʻapea aʻo leʻi oʻo i le faʻalavelave i tekinolosi o loʻo i ai nei, o le va moni i le maualalo o le vevela o le ola maa o le faʻaogaina o le vevela.

Aemaise lava, o a auala faʻapitoa ma tagata taʻalo i totonu o le faʻalapotopotoga faʻatautaia vevela? E fa'afefea ona fa'atupuina tekinolosi talafeagai? O le a le gafatia o le maketi? O a avanoa mo sui fa'apitonu'u?

E tusa ai ma le vaevaega o le module, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o taavale afi e aofia ai le puleaina o le vevela o le fale, le puleaina o le vevela o le maa, le puleaina o le vevela afi eletise e tolu vaega.

12.21

pamu vevela po'o le PTC? Kamupani taavale: Ou te manaʻo ia i latou uma

A aunoa ma le fa'apogai o le afi, e mana'omia e ta'avale malosi fou ona su'e "fesoasoani mai fafo" e maua ai le vevela. I le taimi nei, o le PTC ma le pamu vevela o le "fesoasoani mai fafo" mo taavale fou malosi.

O le mataupu faavae o le PTC ea malulu ma le vevela pamu ea e eseese tele i le faamafanafanaina PTC o le "vevela gaosiga", ae o pamu vevela e le maua ai le vevela, ae na o le vevela "porters".

PTC's pito sili Bug o le faʻaaogaina o le eletise. Ea pamu vevela e foliga mai e mafai ona ausia le aafiaga o le vevela i se auala sili atu le malosi.

Malosiaga autu: tu'ufa'atasia pamu vevela

Ina ia faʻafaigofie paipa ma faʻaitiitia le avanoa avanoa o le faʻaogaina o le vevela, o vaega tuʻufaʻatasia ua aliaʻe mai, e pei o le valu-ala valve na faʻaaogaina e Tesla i luga o le Model Y. o ia e valu-ala valve faʻapipiʻiina le tele o vaega o le faʻaogaina o le vevela, ma saʻo. pulea le faagaoioiga o vaega taitasi e ala i le komepiuta i luga o le laupapa e ausia le faagaoioiga lelei o le faiga pulega vevela faiga galue.

"Century-old store" : Fa'ava-o-malo Tier1 o lo'o pu'eina malosi le maketi

Mo se taimi umi, o atinaʻe faʻavaomalo faʻavaomalo ua faʻatautaia vaega autu autu i le faagasologa o le fetaui o taavale, ma maua ai le malosi atoa.faiga pulea vevelaatina'e gafatia, o lea latou te maua ai le malosi faʻapitoa faʻapitoa i le tuʻufaʻatasia o faiga.

I le taimi nei, o le vaega maketi lalolagi o le alamanuia pulega vevela e tele lava ina nofoia e ituaiga mai fafo, Denso, Han, MAHle, Valeo fa "sauai" faʻatasi faʻamatalaga mo le sili atu i le 50% o le maketi tau pulega vevela afi lalolagi.

Faatasi ai ma le faatelevaveina o le faagasologa o le eletise o le alamanuia tau taavale, faatasi ai ma le lelei o tekinolosi muamua-mover ma faavae maketi, ua faasolosolo malie ona ulu atu le au tinoese i le fanua o le pulega vevela taavale malosi fou mai le fanua masani pulega vevela taavale.

Tagata tuai i luga: tu'ufa'atasiga vaega-faiga, ta'aloga fa'alelei Tier2 fa'apitonu'u

O fale gaosi oloa e masani lava ona i ai nisi o oloa e sili atu ona matutua i vaega o le pulega vevela, e pei o oloa a le Sanhua, compressor ea a Aotecar, faʻafefe vevela a Yinlun, Kelai masini ma eletise 's carbon dioxide pipeline maualuga.

avanoa fa'alotoifale

I le 2022, o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina le faʻatupulaia o le malosi o le eletise.

E oʻo atu i le 2025, o le maketi o le faʻaogaina o le vevela o le lalolagi fou e faʻamoemoe e oʻo atu i le 120 piliona yuan. Faatasi ai ma i latou, o le fale fou malosi pasese taavale vevela pulega alamanuia avanoa maketi e faamoemoe e oo atu i le 75.7 piliona yuan.

O le televave o le atina'eina o le eletise ua fa'atupuina ai le tele o vaevaega ma maua ai le tele o avanoa ma fa'aopoopoga i le tele o maketi, e aofia ai le fa'alapotopotoga fou o le fa'afoeina o le vevela.

E oʻo atu i le 2025, o le maketi o le faʻaogaina o le vevela o le lalolagi fou e faʻamoemoe e oʻo atu i le 120 piliona yuan. Faatasi ai ma i latou, o le fale fou malosi pasese taavale vevela pulega alamanuia avanoa maketi e faamoemoe e oo atu i le 75.7 piliona yuan.

Pe a faatusatusa i le au gaosi oloa mai fafo, e tele atu le tele o le lagolago ma le fua o le malosiaga i totonu o aiga.


Taimi meli: Tes-23-2023