16608989364363

tala fou

Pusong fa'afouina vaega compressor eletise ma maualuga le lelei ma le mamanu faʻatusatusa

O le Posung, o se ta'ita'i gaosi oloa o le DC variable frequency compressors electric compressors, ua ia fa'alauiloa se vaega fa'ato'a fa'atosina eletise lea e folafola atu e fa'afouina le alamanuia. O le faʻapotopotoga faʻapipiʻi tutoʻatasi na atiaʻe e le kamupani o loʻo i ai uiga o le laʻititi laʻititi, maualalo le pisa, maualuga maualuga, tulaga mautu, puipuiga o le siosiomaga ma le faʻaolaina o le malosi. O lenei fa'apotopotoga eletise eletise fou ua mamanuina e fa'amalieina ai le fa'atupulaia o le mana'oga mo fa'atinoga maualuga, fa'amalieina fa'alelei.

O compressors eletise na faʻapotopotoina e Posung
maua le malosi malulu maualuga ma maualalo le faʻaaogaina o le eletise,
e i'u ai i se coefficient of performance (COP).
O lona uiga o le compressor e maua ai le malulu sili
fa'atinoga a'o fa'aaogaina le mana itiiti, faia
e fetaui lelei mo talosaga e teu ai le malosi. E le gata i lea,
le mamanu fa'atusatusa o le fa'apotopotoga compressor fa'atasi
fa'atasi ai ma lona fausaga mama e faigofie ai ona fa'apipi'i,
tu'uina atu i tagata fa'aoga le faigofie ma le fetuutuunai.

 

a

O le tautinoga a Usei i le gaosia o vaega compressor pito sili ona atagia i le tautinoga a le kamupani i le tuʻuina atu o oloa e faʻamuamua le lelei ma le faʻaauau. O le fa'apotopotoga o compressors eletise o se fa'amaoniga lea o le taula'i o Pusong i mea fou ma lana misiona e tu'uina atu i tagata fa'atau ni fofo fa'alelei, fa'alelei le si'osi'omaga io latou mana'oga malulu. Faatasi ai ma le taulaʻi i luga o le gaosiga maualuga ma se tautinoga e faʻaitiitia le aʻafiaga o le siosiomaga, o loʻo faʻatulagaina e Posung ni tulaga fou mo le faʻapipiʻiina o le compressor i totonu o le alamanuia.

e

I se aotelega, o vaega compressor a Posung e fai ma sui
o se alualu i luma taua i le tulaga o compressors eletise, tuufaatasia maualuga le lelei, mamanu faʻatusatusa ma le faʻalauteleina o le siosiomaga.A o faʻaauau pea ona tuputupu aʻe le manaʻoga mo le faʻaleleia o le malosi o le malosi, o le faʻapotopotoga eletise eletise a Posung e tatau ona i ai se aafiaga tumau i luga o le alamanuia, tuʻuina atu tagata faʻatau. fa'atasi ai ma vaifofo fa'amafanafana fa'atuatuaina ma tumau.


Taimi meli: Oke-09-2024