16608989364363

tala fou

Siosiomaga ma lelei compressor taai eletise: lelei mo le mafanafana mafanafana

A'o fa'aauau pea ona vevela le vevela o le taumafanafana, o le mana'oga mo ni fofo fa'amafanafana lelei e fa'atuputeleina le taua. I le tali atu i lenei manaʻoga, faʻalelei le siosiomaga ma leleicompressors tusi taai eletiseua aliaʻe mai, avea ma se filifiliga lelei mo le faatumauina o le mafanafana o le vevela i totonu aʻo faʻamuamua le puipuiga o le siosiomaga.Faʻatasi ai ma le faʻaauauina pea o le atinaʻeina o masini eletise eletise mama, o le fua o le alamanuia o loʻo faasolosolo malie ona faʻalauteleina, ma o loʻo i luma o le faʻauluuluga o lenei faʻafouga.

1 (1)

Posungo se taʻitaʻi i lenei matata, tuʻuina atu compressors taʻavale eletise faʻatasi ma le laʻititi laʻititi o le tino, itiiti le pisa, maualuga le lelei, faʻamautu lelei ma gafatia faʻasao malosi. Posung electric scroll compressor o loʻo i ai aia tatau faʻapitoa tau le mafaufau ma le tele o pateni, ua mamanuina e faʻafetaui ai manaʻoga maualuga o le mafanafana o le taumafanafana aʻo faʻaitiitia le aʻafiaga o le siosiomaga. O lenei oloa o loʻo i ai le tele o le malulu, maualuga maualuga le malosi o le malosi, faʻamautu le faʻaleleia o le faʻaogaina ma le maualalo o le mana. Lelei mo tagata faʻatau le siosiomaga.

O taʻavale eletise mama e maualuga le malosi o le malosi ma le faʻaleagaina o le siosiomaga, ma ua avea ma nofoaga o le atinaʻeina o le faamuamua i le tele o atunuu. E mulimulitaia e le compressors taʻavale eletise lenei tulaga ma tuʻuina atu fofo faʻamafanafana lelei e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o le siosiomaga. A'o fa'aauau pea le fa'alauteleina o le alamanuia, o le a faia se sao taua i le fa'alauiloaina o le puipuiga o le si'osi'omaga a'o fa'amalieina mana'oga fa'aa'aisa fa'atupula'ia i le taumafanafana.

1 (2)

I se faapuupuuga,Posung'ssi'osi'omaga faauo ma lelei eletise tusi taai compressor faatusa o se alualu i luma tele i tekinolosi cooling. O lona maualuga maualuga, tulaga mautu ma le siosiomaga faauo gafatia e avea ma se filifiliga lelei mo le mafanafana o le taumafanafana. A'o fa'aauau pea ona fa'amuamua e le alamanuia le puipuiga o le si'osi'omaga ma le fa'aleleia atili o le malosi, o lo'o tu'u mai ai le fa'atuatuaina ma le gafataulimaina o compressors tusi ta'ai eletise mo le fa'atumauina o le mafanafana o le vevela i totonu ae fa'aitiitia le a'afiaga o le si'osi'omaga.


Taimi meli: Au-06-2024